Titulinis

Šimtadienis

 

2012 m. vasario pradžioje mokyklos abiturientai visus sukvietė į Šimtadienio šventę, tradiciškai minimą likus apytikriai 100 dienų iki brandos egzaminų.

Penktadienio vakarą lydimi auklėtojos Daivos Daukševičienės dvyliktokai rinkosi į išpuoštą aktų salę, kurioje 11 klasės mokiniai uždegė 100 žvakučių. Vakaro vedėjai – vienuoliktokai Robertas Fedotovas ir Evelina Jadelo – susirinkusiems tėvams, draugams, ankstesnių laidų mokyklos abiturientams ir mokytojams pristatė dvyliktokus, o 10 kl. mokiniai jiems įteikė Šimtadienio kalendorių, pasveikino šventės proga.

Vėliau Robertas ir Evelina egzaminavo abiturientus, kurie, atlikę užduotis, gavo Pusatestačius. Egzaminų darbus vertino solidi komisija – mokyklos direktorius Vytautas Gustas, mokytojai Daiva Daukševičienė ir Robertas Šalna.

Sėkmingai išlaikę egzaminus ir gavę Pusatestačius, dvyliktokai perskaitė testamentą savo palikuoniams – vienuoliktokams, pademonstravo namų darbą – filmą apie savo veiklą mokykloje šimtadienio išvakarėse. Vienuoliktokai neatsiliko – jų žaismingas filmukas apie abiturientus patiko visiems vakaro dalyviams ir svečiams.

Renginio pabaigoje dvyliktokai išsakė nuoširdžius padėkos žodžius mokyklai ir mokytojams.

 

                                                                                       Leonora Daugudienė